Halaman

Sabtu, 30 Mac 2013

Jalan GAnu Part 3

Moh kite sambung jalan-jalan g ganu......

Hari ahad pagi....biasala aku ni bab ingat jalan memang aku no 1 ..munkin kelebihan Allah bg memori aku mudah ingat..Syukur ....ha..ni aku nak cite.....pagi2 dah cari nasi dagang....puas mencari akhirnya jumpa gak kat kedai Nasi dagang di Pantai Batu Burok.....sementara menunggu untuk 20 bungkus nasi dagang aku ternampak la..sotong goreng tepung...tengok tu mcm sedap....Pak long aku pun order la satu...than ingat murah..bila bayar je...sekor tu ya Allah RM15...terkejut kami....xmkn dah..KFC murah g.....(peringatan sebelum makan periksa harga)



Sotong goreng tepung....harga xmunasabah......ish2...

Selesai makan kami pun bersiap-siap....maklum la..janji kul 10.30pg nak g merisik dan meminang.....
setibanya di umah bakal tunang kezen aku...ni nak share sikit gambar yang sempat aku snap....aku pun terlupa nak snap bnyak2...sb hp dah nak habis beteri...

Rombongan Cik Kiah...hehehe...


yang pakai baju hijau ni la maklong aku ...mak kepada kezen aku..Ikwani ....


yang ni pula kezen2 aku..adik2 kepada Ikwani....baju ungu belakang tu Awatif ngn Husben dia Yob,baju kuda belang tu Noratini(tunang orang) dan yang pegang bakul 2 Hazwani ......(masih belajar).......
ni la bakal bini kezen aku...Ikhwani....Kak Era......cepat2 himpun duit yer bang...........


Ni La Kezen Saya...Ikhwani...

Selesai sudah sesi merisik dan meminang....petang pula sesi jalan2 dan nak balik dah...

Dalam pukul 2.30ptg bergerak ke Pasar Payang ..al maklum la tempat shoping bagi mak2 .....sy xg pun just drob adik2 dan mak2 kat area pasar payang....

Pasar Payang Kuala Terengganu

memang ramai haritu....sesak aku rasa...munkin cuti sekolah kot....last tempat aku g ialah masjid kristal....

Masjid Kristal

tepat jam 6.30ptg berangkat pulang ....dalam perjalanan pulang kami singgah di Restoran Hirup Sup di Machang kelantan...sory gambar xsempat ambik..restoron tepi jalan..tapi best...
aku tiba di kedah lebih kurang kul3 pg..

sekian saja cuti2 di terengganu......