Halaman

Selasa, 9 Julai 2013

Kenangan Lama Kelab IKRAM UiTM Penang


I.K.R.A.M

I-Ikatan
K-Kasih
R-Rumpun
A-Anak
M-Melayu

Sebenarnya kelab ini ditubuhkan atas dasar ingin membantu anak2 melayu di UiTM..
Macam mentor menti la...
Disamping itu mendidik ahli kelab untuk menjadi seorang yang bertanggung jawab pada bangsa ,agama  dan negara......
aktiviti kelab ni mostly pada membantu pelajar dari sekolah2...
kusus untuk pelajar UPSR,PMR,SPM..
nak kongsi sikit bab kelab ni..
masih aktif di UiTM P.Pinang..
saya masuk pada tahun 2005...
ni lambang kelab IKRAM(minta izin nak post kat blog saya..)


ini gambar lapis2 awl juga la..zaman saya...
Kak Syaz...yang banyak menabur bakti dalam kelab ni...
antara aktiviti lain ialah kembara...

best nak habaq...kena lomok ngn lumpur...tapi kenangan...

ni satu g...aku yg dok buat peace....masa tu slim lagi la...hehehe

sebelum main ayaq....
banyak lagi nak share...tapi...nextime la....
hope leh reunion ngn korang...
best...